FINAŁ WOŚP 13-01-2019 NABÓR WOLONTARIUSZY

FINAŁ WOŚP 13-01-2019 NABÓR WOLONTARIUSZY

27. Finał WOŚP Miło Nam poinformować, iż Fundacja WOŚP wyraziła zgodę na utworzenie w Żarskim Domu Kultury w Żarach, Sztabu 27 ...

Więcej...

Kabaret NEO-NÓWKA – 9 grudnia

Kabaret NEO-NÓWKA - 9 grudnia

  Żarski Dom Kultury zaprasza na występ kabaretu: NEO - NÓWKA  w programie pod tytułem "Kazik sam w domu", 9 grudnia 2018 r. ...

Więcej...

Andropauza 3 w LUNIE

Andropauza 3 w LUNIE

 Żarski Dom Kultury zaprasza na spektakl: Andropauza 3 4 grudnia 2018 godz.19.00. Sala widowiskowa Luna ul. Okrzi 35 bilety w cenie 65.00 ...

Więcej...

rodo

Klauzula informacyjna Żarskiego Domu Kultury 

Zgodnie z ROZPORZĄDZENIEM PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporzadzenie o ochronie danych) informuję, iż:

  1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Żarski Domu Kultury z siedzibą w Żarach przy ulicy Wrocławskiej 7.

  2. Z inspektorem ochrony danych można się skontaktować wysyłając email na: iod@dkzary.pl, lub wysyłając pisemna korespondencję na adres: ŻDK, 68-200 Żary Wrocławska 7.

  3. Państwa dane przetwarzane są w celu: wypełnienia obowiązków prawnych ciążących na Żarskim Domu Kultury, realizacji umów zawartych z kontrahentami ŻDK, w pozostałych przypadkach Państwa dane osobowe przetwarzane są wyłącznie na podstawie wcześniej udzielonej zgody w zakresie i celu określonym w treści zgody.

  4. Dane osobowe przetwarzane są wyłącznie w zakresie związanym z realizacją powyższych celów. Nie udostępniamy Państwa danych innym odbiorcom oprócz podmiotów upoważnionych na podstawie przepisów prawa.

  5. Administrator nie zamierza przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowych.

  6. Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do realizacji celów określonych w pkt. 3, a po tym czasie przez okres oraz w zakresie wymaganym przez przepisy powszechnie obowiązującego prawa.

  7. W związku z przetwarzaniem Państwa danych osobowych przysługują Państwu następujące uprawnienia: prawo dostępu do danych osobowych, prawo do żądania sprostowania (poprawiania) danych osobowych, prawo do żądania usunięcia danych osobowych, prawo do żądania ograniczenia przetwarzania danych osobowych, prawo do przenoszenia danych, prawo sprzeciwu wobec przetwarzania danych

  8. W związku z przetwarzaniem danych osobowych przez Administratora przysługuje Państwo prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego czyli Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

  9. W sytuacji, gdy przetwarzanie danych osobowych odbywa się na podstawie zgody osoby, której dane dotyczą, podanie przez Państwa danych osobowych Administratorowi ma charakter dobrowolny.

  10. Podanie przez Państwa danych osobowych jest obowiązkowe, w sytuacji gdy przesłankę przetwarzania danych osobowych stanowi przepis prawa lub zawarta między stronami umowa.